Aktualności Działu Socjalnego

Zasady rezerwacji miejsc w ośrodkach wypoczynkowych ZUT na sezon 07.03.2023 14:56

Rezerwacja miejsc w ośrodkach wypoczynkowych dla pracowników i emerytów ZUT odbędzie się tylko telefonicznie w dniu 14.03.2023 r. o godz. 8.00.

Na potrzeby rezerwacji udostępnione zostaną dwa numery telefonów:

  • 91 449 43 05
  • 91 449 44 04

Dział Socjalny informuje, że w pierwszym dniu rezerwacji tj. 14.03.2023 r. w pokoju 26 interesanci nie będą przyjmowani. Pokój 23 (dofinansowania, zapomogi i pożyczki mieszkaniowe), będzie przyjmował bez zmian.

Dodatkowe ustalenia dotyczące rezerwacji:
  • Sezon "Lato 2023" dotyczy terminu od 23.06.2023 r. do 25.08.2023 r.
  • Rezerwacja dotyczy ośrodków:

- Łukęcin, ul. Uzdrowiskowa 1,

- Dziwnów, ul. Kościelna 35, 35 a - budynek wczasowy

- Dziwnów, ul. Kościelna 10 - domki (termin od 28.04.2023 r. do 31.12.2023 r.)

  • Rezerwacji dokonuje się na turnus tj. 7 dni (maksymalnie 2 turnusy na osobę w OW Łukęcin, OW Dziwnów ul. Kościelna 35, 35 a, natomiast 1 turnus OW Dziwnów ul. Kościelna 10). Turnusy trwają od piątku do piątku.
  • Po rezerwacji w terminie do 14 dni należy wpłacić zaliczkę w kwocie 100,00 zł (za turnus). Brak wpłaty zaliczki w wymaganym terminie będzie skutkować anulowaniem rezerwacji. Całość należności za skierowanie należy uiścić na min. 14 dni przed zaplanowanym wyjazdem. Nie ma możliwości przeniesienia wpłaty zaliczki z danej rezerwacji na inną. Zwrot zaliczki lub wpłaty za niewykorzystany pobyt wyłącznie pod warunkiem udokumentowanej sytuacji losowej lub po wskazaniu osoby, która wykorzysta pobyt zarezerwowany wcześniej przez rezygnującego.
  • od 14 marca 2023 r. będą  obowiązywały nowe cenniki:

- OW Dziwnów - budynek wczasowy

- OW Dziwnów - domki

- Łukęcin - domki i pole namiotowe

  • Kuchnia mieszcząca się na terenie w OW Dziwnów ul. Kościelna 35, 35 a, będzie działała tylko w sezonie. Informacja o działalności kuchni (tj. termin rozpoczęcia, godziny wydawania posiłków, cennik), zostanie podana na stronie Działu Socjalnego/Aktualności w czerwcu przed rozpoczęciem sezonu.